بهار- نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: شعارم در این دوره خدمت و پیشرفت است که البته این فقط یک شعار نیست، سابقهام نشان میدهد هر چیزی را که قول دادم، عملی کردهام.
به گزارش بهار، «محمدباقر قالیباف» نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در برنامه تلویزیونی صف اول شبکه خبر، اظهار کرد: آغاز جوانی ما با آغاز بهار انقلاب و مبارزات انقلاب اسلامی بود که فعالیتهای اجتماعی و سیاسی داشتیم. در سال ۵۷ زلزله طبس شد که اولین کار جهادی ما در زلزله طبس بود.
وی متذکر شد: در ۸ سال دفاع مقدس در جبهه بودیم. بعد از آن بخش عمده ای از کار در بسیج گذشت و در قرارگاه سازندگی خانم الانبیا مسئولیت داشتیم و بعد فرماندهی هوافضای سپاه را بر عهده داشتیم که امروز از قدرتهای موشکی دنیا هستیم و بعد هم توفیق خدمت در نیروی انتظامی را داشتیم.
به دنبال تحول هستم
قالیباف بیان کرد: جزو مدیرهایی محسوب میشوم که دنبال تحول هستند. در نیروی هوایی به دنبال تحول بودم که یک تحول در هوافضای سپاه در حوزه موشکی رخ داد. باید پیشرفتهترین تکنولوژیها را به کار میگرفتیم. آن زمان پای دانشگاه و نیروهای جوان و خلاق را باز کردم و همکاری کردند که پایههای آن را میبینید که جزو ۵ قدرت اول جهان در حوزه تکنولوژی هستیم.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: آن زمان اتفاقات و تحولات عظیمی رخ داد و شهرک موشکی زیرزمین که بعد از سالها پیدا شد یکی از شاهکارهای فنی، مهندسی و مدیریتی بود که آن زمان رخ داد و پیچیدگی سختی دارد که از زیرزمین سنگینترین موشکهای بالستیک نگهداری شود و بحثهای ایمنی و فنی آن بسیار پیچیده است. در وعده صادق جمهوری اسلامی این توان را داشت که در قدرت جهانی ظهور کند، یعنی در طول هزار کیلومتر خط آتش بود که از شمالی ترین تا جنوبی ترین نقطه موشک شلیک شد.
مردمیسازی شعار نیست
نامزد انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: مردمی سازی شعار نیست و حقیقت و واقعیت است. حرف ما در مجلس این بود که اقتصاد با رویکرد اقتصاد مردمی پویا و مقاوم میشود. شعارم در انتخابات «خدمت و پیشرفت» است، البته این فقط شعار نیست و سابقه ام نشان میدهد که به هر آنچه وعده دادم، عمل کردم. اگر تولید ثروت و رشد اقتصادی با عدالت و توأم نباشد، ممکن است دوباره مشکلات سختتری را درست کند، لذا شعارمان «دولت خدمت و پیشرفت» با محوریت برنامه هفتم پیشرفت کشور است.
قالیباف درباره علت نام گذاری این شعار، گفت: ما در حوزه اقتصادی مشکلات داریم و باید کارهای کوتاه مدت برای مردم انجام دهیم. مشکلات جدی در حوزه معیشتی، آب رسانی و سلامت است و برخی از مردم قدرت خرید کالاها را ندارند و باید تحت عنوان خدمت این موضوعات را دنبال کنیم تا مردم به آسایش نسبی برسند، به خصوص آنهایی که در فقر مطلق به سر میبرند. وی اظهار کرد: باید برخی از مشکلات ریشهای حل شود. حل مشکلاتی مانند تورم، گرانی و عدم ثبات در اقتصاد مستلزم رسیدن به پیشرفت است که برای آن به دنبال سرمایه گذاری و تولید ثروت هستیم. باید کیک اقتصاد را بزرگ کنیم که آن وقت قادر به توجه به این مشکلات و حل آن هستیم.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری درباره روابط بین قوا، گفت: در قانون اساسی تفکیک قوا آمده و بند ۷ اصل ۱۱۰ قانون اساسی به هماهنگی بین قوا اشاره دارد. پس هماهنگی و نشستها در سطح سران قوا ضروری است که این نشستها در سالهای اخیر بوده است. قانون را مجلس مینویسد و اجرا با دولت است، در قوه قضائیه نیز نظارت بر اجرا با سازمان بازرسی کل کشور است. هماهنگی سران قوا فرصتی برای درک متقابل بین مسائل ایجاد میکند.
بزرگترین فساد در کشور ناکارآمدی است
قالیباف با بیان اینکه ۸۵ درصد اقتصاد دولتی است که منافع خود را دنبال میکند، گفت: وقتی مبارزه با فساد رخ میدهد که دیوان سالاری و تعارض منافع نباشد و در این صورت همه چیز شفاف میشود. بزرگترین فساد در کشور ناکارآمدی است و دیوان سالاری و فساد و ضعف در اقتصاد در اینجا رخ میدهد.
وی در پاسخ به این سوال که در صورت رئیس جمهور شدن، آیا اجازه میدهد که رسانهها یا گزارشگران فساد بدون نگرانی از متهم شدن یا ضدیت با دولت، از او انتقاد کنند، بیان کرد: ما در مجلس یازدهم این موضوع و سوت زنی را تبدیل به قانون کردیم که ابلاغ شد. مردم در هر کجا میتوانند گزارشهای متقن خود را ارائه کنند که قانون، امنیت و اطلاعات آنها را حفظ میکند و قانون از آنها پشتیبانی میکند و بابت آنها هم پاداش داده میشود. این قانون برای اجرا ابلاغ شده و حتماً عزم جدی برای اجرا داریم، البته هوشمندسازی مهمترین بخشی است که از دیوان سالاری ناکارآمد جلوگیری میکند.